GÜNDEM Haber Girişi : 11 Haziran 2019 17:33

LC Waikiki, “Askıda Ne Var”a sponsor oldu

LC Waikiki, “Askıda Ne Var”a sponsor oldu
Türk moda perakendesinin lider markası LC Waikiki, Askıda Ne Var ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında üniversitede okuyan gençlere eğitim, staj, iş fırsatları sunacak, yıl içerisinde askıya çok sayıda ev tekstili ve giyim ürünü bırakacak.
Kars Güncel- LC WAIKIKI GENÇLERİN YANINDA
2023’te Avrupa’nın en başarılı 3 moda perakende markasından biri olmayı hedefleyen LC Waikiki, “iyi giyinmek herkesin hakkı” misyonuyla faaliyetlerinde EBITDA karlılık oranı, çalışan, müşteri, tedarikçi memnuniyeti, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik ilkelerini temel alıyor.

Bu ilkeler doğrultusunda, insanların iyiliğine çalışan ve faaliyette bulunduğu 46 ülkede toplumların faydasına olan çok sayıda iyilik hareketini destekleyen LC Waikiki, son olarak Türkiye’nin önde gelen sosyal girişimlerinden Askıda Ne Var’a sponsor oldu. 

LC Waikiki sponsorluk kapsamında, Askıda Ne Var’a üye olan üniversite öğrencilerini giyim ve ev tekstili ürünleriyle buluşturacak. Ayrıca her yıl Türkiye’de ve global arenada büyümesini düzenli şekilde sürdüren LC Waikiki, üniversitede okuyan gençlere LC Waikiki’de staj ve iş fırsatları sunarken, LC Waikiki Akademi ile de moda perakende sektörüne yönelik eğitim ve gelişim programlarını üniversite gençliği ile buluşturacak. 

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan LC Waikiki Kurumsal İletişim ve Reklam Müdürü Sevda Malkoç, “Ülkemizin gençlerine inanıyor ve onlara güveniyoruz. üniversite öğrencilerine yemek, kıyafet, tiyatro bileti, konser bileti, kitap, staj gibi ürün ve hizmetlerin ücretsiz sunulmasını sağlayan bir sosyal girişim platformu olan Askıda Ne Var ile iş birliği yapmaktan son derece mutluyuz. “İyi Giyinmek Herkesin Hakkı” misyonumuzdan hareketle çıktığımız bu yolculukta bizler için son derece değerli olan gençlere önümüzdeki günlerde staj, eğitim ve iş fırsatları ile ulaşıyor olmanın heyecanı içerisindeyiz. Askıda Ne Var sponsorluğumuz kapsamında giyim ve ev tekstili ürünlerimizle de üniversiteli gençlerin yanında olacağız” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.