ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Ekim 2019 16:09

Karsta Hayvan Hırsızları ve Kaçakçılarına Jandarma Operasyonu

Karsta Hayvan Hırsızları ve Kaçakçılarına Jandarma Operasyonu
Kars'ta jandarma ekiplerince durdurulan araçta çalınan iki büyükbaş hayvan ve çok sayıda hayvan pasaportu ile kulak küpesi ele geçirildi.
Kars Güncel- Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada; "Valiliğimiz kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığımız tarafından 05.10.2019 tarihinde Merkez Ataköy Köyü mevkiinde yapılan Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında durumundan şüphelenilen bir kamyonette yapılan aramada 2 adet büyükbaş hayvan, 1 adet ruhsatsız tabanca, 19 adet mermi, 1 adet el dürbünü, 1 adet kulak delme aparatı, 38 adet kulak küpesi, 38 adet hayvan pasaportu, 4adet cep telefonu ve muhtelif malzemeler ele geçirilmiştir.
4 şüpheli hakkında adli işlem devam etmekte olup, 2 adet büyükbaş hayvan sahibine teslim edilmiştir.
Kars İl Jandarma Komutanlığı, asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.