ASAYİŞ Haber Girişi : 19 Mayıs 2019 19:00

Karsta Arazi Kavgası 6 Ölü 7 Yaralı 8 Gözaltı

Karsta Arazi Kavgası 6 Ölü 7 Yaralı 8 Gözaltı
Sarıkamış'ta katliam gibi kavga: 6 ölü 7 yaralı 8 gözaltı
Kars Güncel-Kars'ın Sarıkamış İlçesi'ne bağlı Çamyazı köyünde arazi anlaşmazlığı sebebiyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında kavga çıktı. İlk belirlemelere göre kavgada 6 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. 
Olay Sarıkamış'a 31 kilometre uzaklıkta bulunan Çamyazı köyünde bugün öğleden sonra meydana geldi. Aralarında arazi anlaşmazlığı sebebiyle husumet bulunan Göçmen ve Korkmaz aileleri arasında kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada silahlar kullanıldı. Olayda 6 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı.  Güvenlik güçlerinin geniş tedbir aldığı köyde ambulanslarla alınan yaralılar Sarıkamış Devlet Hastanesi ve Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay nedeniyle 8 kişi gözaltına alınırken, sayının artacağı öğrenildi.

KALEŞNİKOF SİLAHLA BİR EVİ TARADILAR

Çamyazı Köyü'nde meydana gelen olaydan sonra yaralanan bir kişiyle birlikte Kars Harakani Hastanesi'ne gelen Orhan Atagün, Göçmen ve Korkmaz aileleri arasındaki arazi kavgasının bir ay önce başladığını ileri sürdü. Kaleşnikof silah kullananlardan birinin de güvenlik korucusu olduğunu ifade eden Orhan Atagün, "Korkmaz ailesi tarafları ellerinde kaleşnikof silahlarla önce mahalleyi taradı. Mermiler üzerimizden geçiyordu. Kimisi çeşitli yerlerinden yaralandı, kimisi sipere yatarak kurtuldu. Saldırganlar sonra bir eve girerek içeriyi taradılar" dedi.
Bu arada silahlı kavgada ağır yaralanan Enver, Önder ve Yılmaz Göçmen Harakani Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatansever 01 Ocak 1970 02:00

    Hakim tutuksuz olarak yargılarsa onlar da hali ile evine gelir ve olaylar uzar. Böyle iş olmaz ki. Vuran aile köyü terketmesi lazım yoksa diğer aile kan çıkartır bu sefer.

  • Emre taşdemir 01 Ocak 1970 02:00

    Ayıptır be bir yer için o kadar insan öldü yeriniz de bitsin yurdunuzda sonunda zaten o toprağın olacaksın bunlar hep aç gözlülük yüzünden allah belanızı versin