KARS Haber Girişi : 11 Ekim 2019 14:27

Karslı Taksicilercen Barış Pınarı Harekatına Destek Konvoyu

Karslı Taksicilercen Barış Pınarı Harekatına Destek Konvoyu
Kars'ta ticari taksi işletmecileri TSK tarafından yürütülen Barış Pınarı Harekatına destek olmak amacıyla araçlarıyla konvoy yaparak şehir turu attılar
Kars Güncel- Kars Cumhuriyet Meydanında ticari taksilerini Türk Bayraklarıyla süsleyip bir araya gelen taksicilerden mehmetciğe destek.

Cumhuriyet Meydanında harekete başlamadan önce taksiciler adına açıklama yapan ticari taksi sürücüsü Kadir Yeniaras; "Fıratın Doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatına Karslı taksiciler olarak destek olduğumuzu belirtiyoruz.

Bizler gerek kendimiz gerekse ticari taksi araçlarımızla birlikte her zaman ülkemiz ve ordumuzun emrinde olduğumuzu bir kez daha belirterek Kars'ta bulunan taksiciler adına Rabb’imizden, Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan şanlı ordumuzun mensubu tüm Mehmetçiklerimizi korumasını ve muzaffer eylemesini diliyoruz. 

Harekat kapsamında dün şehadet haberini alarak tüm Türkiye gibi bizleri de derinden üzen kahraman şehidimiz Ahmet Topçu'ya da Allah'tan rahmet dileyerek ülkemizin başı sağ olsun diyoruz.  Kalbimiz ve dualarımız Mehmetçiklerimizle. Sefer bizden, zafer Allah’tan.
Gecen yıl ekim ayında toplandık bu yıl da toplandık. Bundan sonrada toplanırız Vatana Canımız feda." dedi.

Ticari taksi sürücüleri daha sonra şehir turu yapıp, Kars Garnizon Şehitliğine gelerek burada şehitlere dua etmesiyle birlikte hareket noktası olan Cumhuriyet Meydanında program sona erdi.

Konvoya cadde üzerinde ve evlerinin balkonlarında olan vatandaşlarda destek oldu.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.