SPOR Haber Girişi : 14 Eylül 2019 17:27

Karslı Sporcular Şampiyonada Madalyaları Topladı

Karslı Sporcular Şampiyonada Madalyaları Topladı
Karslı kickboksçular Giresun'da 60 ilin katıldığı Zafer Bayramı Altın Kemer Kickboks yarışmasından madalyalar ile ayrıldılar.
Kars Güncel- Geçtiğimiz günlerde Kars Güncel ve Kars Olay gazeteleri olarak Giresun'da yapılacak olan kickboks yarışmasına imkansızlıklar nedeniyle destek bulamadıkları için "Kars'ta Altı Genç Sporcu Destek Bekliyor" başlığıyla yaptığımız haber sonrası Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'un destek olmasıyla müsabakalara katılan sporcular karşılaşmadan Kars'a altın kemer ve madalyalarla döndüler.

31 Ağustos- 1 Eylül tarihleri arasında Giresun'da yapılan Zafer Bayramı Altın Kemer Kickboks karşılaşmasına aralarında Kars adına Sipahi Gençlik Spor Kulübü ve 60 ilden gelen temsilciler katıldı.

Şampiyonada Karslı sporcular 1 altın kemer, 1 altın madalya, 2 gümüş madalya, 4 bronz madalya kazandı. Sporculardan Ramazan Güneş altın kemer şampiyonu,  İbrahim Mohammad 1. ,  Yeter Savaş 2., Burak Yaranca 2., Denizhan Edizdağ 3., Emrah Güneş 3. , Kaan Uzgur 3., M.Ali Özmen 3.'lük elde ederken Kars Sipahi Gençlik Spor Kulübü antrenörü Serkan Uslu'da En Centilmen Antrenör kupasına sahip oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.