KARS Haber Girişi : 13 Aralık 2017 14:26

Kars'ta Yolcu Otobüsüne Uyuşturucu Operasyonu 2 Gözaltı

Kars'ta Yolcu Otobüsüne Uyuşturucu Operasyonu 2 Gözaltı
Kars'ta Narkotik Şube Ekipleri yolcu otobüsüne uyuşturucu operasyonu düzenledi. Düzenlenen operasyonda 15 paket bonzai ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.
Kars Güncel-Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilimiz genelinde sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda;
12.12.2017 günü Şube Müdürlüğümüz görevlilerine gelen bir ihbar üzerine ,uyuşturucu maddeyi taşıyan kişilerin içerisinde bulunduğu bir otobüs görevlilerce bir müddet takip edildikten sonra, gerekli çevre güvenliğinin alınmasının ardından uygun bir noktada kontrollü durdurulmuş, araç içerisinde ihbara konu 2 erkek şahsın yapılan üst aramasında satışa hazır vaziyette 15 paket (11,9 gr) Bonzai olarak bilinen uyuşturucu madde ele geçirilmiş ve şahıslar gözaltına alınarak haklarında TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) suçu kapsamında adli işlem başlatılmıştır." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.