SPOR Haber Girişi : 18 Şubat 2018 16:52

Kars36Spor - Serhat Ardahan Spor Karşılaşması Sonrası Olaylar Çıktı

Kars36Spor - Serhat Ardahan Spor Karşılaşması Sonrası Olaylar Çıktı
Kars 36 Spor- Serhat Ardahan Spor karşılaşması sonrası, taraftarlar ile görevli polisler arasında arbede yaşandı.
Kars Güncel- Kars'ta Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde 19. haftada Kars36spor ile Serhat Ardahan Spor Kafkas Üniversitesi Aba Müslüm Güven Statyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın son dakikalarına dek hareketli geçen dakikalar sonrasında 90+6 dakika sonrasında 0-0'lık skor ile her iki takımda 1 puanla sahadan ayrıldı.
Maç sonrasında sahadan ayrılan Kars 36 Spor takımı ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbedede polis ekipleri biber gazı ile müdahale ederek taraftar grubunu stadyum alanından uzaklaştırdıktan sonra, Serhat Ardahan Spor oyuncuları polis ekipleri eşliğinde stadyumdan çıkartıldı. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Seyirci 01 Ocak 1970 02:00

    Gerek maçtan önce gerekse maçtan sonraki davranışlarından dolayı orada görev yapan emniyet mensuplarını kınıyorum. Resmen seyirciyi sinir küpü ettiler. Ayrıca seyirciye şiddet kullanan polislerin de elleri kırılsın diyorum gerçekten bir kaç kişiye acımasızca davrandılar. Ve burdan Vali Beye ve Emniyet Müdürüne konuyla ilgilenmelerini arz ediyorum. Tabi bu polisler bu şiddet hareketlerini başka bir yerde yapamazlar yaparsalarda analarını bellerler. Ayrıca Ardahan sporlu futbolcularda maalesef futbol oynamak hariç herşeyi yaptılar.