ASAYİŞ Haber Girişi : 26 Eylül 2019 16:36

Kars Valiliğinden Yayla Evleri Açıklaması

Kars Valiliğinden Yayla Evleri Açıklaması
Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, yayla evlerinden erzak ve yaşam malzemesi bırakılmaması gerektiği ve terör örgütleriyle topyekûn mücadele kararlılıkla sürdürüldüğü belirtildi.

Kars Güncel- Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada; "Türkiye Cumhuriyetinin         toprak bütünlüğünü, milli güvenliğini ve kamu düzenini tehdit eden, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerini yok etmeye yönelik eylem ve saldırılarda bulunan terör örgütleriyle topyekûn mücadele kararlılıkla sürdürülmektedir.  

Terör örgütü mensuplarının erzak ve yaşam malzemesi teminini önlemek amacıyla vatandaşlarımızın, yayla evleri ile yerleşim yerlerinden uzak yazlık olarak kullanılan evlerde, yiyecek içecek dâhil tüm gıda maddeleri ile terör örgütü mensuplarının barınmasını kolaylaştıracak tüp, pil, akü ve güneş paneli gibi her türlü yaşam malzemesi bırakmaması terörle mücadelede büyük önem arz etmektedir.

Vatandaşlarımızın konu ile ilgili olarak gerekli tedbirleri alarak dikkatli olmaları, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılması halinde “155 Polis İmdat” ve “156 Jandarma İmdat” hatlarına ihbarda bulunmaları gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.