KARS Haber Girişi : 20 Mayıs 2020 20:41

Kars Valiliği 4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı Detaylarını Açıkladı

Kars Valiliği 4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı Detaylarını Açıkladı
Kars Valiliği koronavirüs tedbirleri kapsamında 23-26 Mayıs tarihleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacağı için, yasak süresince istisna olan vatandaşlar ve açık kalacak kurum, işletmeleri yayınladı.
Kars Güncel- Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği bakanlar kurulu toplantısının ardından 81 ilde Razaman Bayramı dolayısıyla 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması kararının ardından vatandaşlarca merak edilen detaylar hakkında Kars Valiliği'nden açıklama yapıldı.

Kars Valiliği'nin sosyal medya hesabından maddeler halinde yapılan duyurular da "81 İlde 22 Mayıs 24.00 ile 26 Mayıs 24.00 saatleri arasında uygulanacak olan Sokağa Çıkma Kısıtlaması kapsamında; Açık Olacak İşyeri, İşletme ve Kurumlar, İstisna Kapsamında Olan Kişiler" hakkında bilgilerin bulunduğu paylaşımlar yapıldı.

4 günlük kısıtlama süresince vatandaşların temel ihtiyaçları ve toplumun temel hizmetlerinin aksatılmaması amacıyla yapılan planlamanın detayları şöyle; 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.