ASAYİŞ Haber Girişi : 19 Ekim 2018 11:28

Kars'ta Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon 7 Gözaltı

Kars'ta Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon 7 Gözaltı
Kars'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesi ile 7 kişi gözaltına alınırken, şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramada 24.30 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kars Güncel-Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı tarihlerde yapılan iki ayrı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları gerekçesi ile 7 kişi gözaltına alındı. 
Gözaltına alınan şahıslardan ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 24.30 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar Kars Adliyesi'nde hakim karşısına çıkartıldı. Hakim karşısına çıkartılan 7 şahıstan 5'i uyuşturucu ticareti yapmaktan dolayı tutuklanarak Kars T Tipi Cezainfaz Kurumu'na gönderilirken 2 kişide adli kontrol şartı ile salıverildi.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden uyuşturucu ve satıcılara yönelik mücadele konusunda ise; "Gençlerimizi ve geleceğimizi hedef alan uyuşturucu madde satıcıları ve organizasyonları tespit edilerek, uyuşturucu madde arzının önlenmesine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla ve artarak devam etmektedir." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.