KARS Haber Girişi : 06 Temmuz 2020 22:31

Kars'ta Ustam Dekorasyon Vatandaşların Hizmetinde

Kars'ta Ustam Dekorasyon Vatandaşların Hizmetinde
Ustam Dekorasyon Kars'ta evlerinizde yenilik yapmaya geliyor.

Kars Güncel- Ustam Dekorasyon ;  iç cephe ve dış cephe dekorasyonlarınızda siz değerli müşterilerine en yeni ürünlerle hizmet veriyor. En büyük ilkesi , siz müşterilerinin vizyonuna uygun çözümler üretmek, sağlıklı, dürüst, hızlı iletişimler kurabilmektir.

Ustam Dekorasyon yetkilisi Engin Erkmen; " Firmamız inşaat alanında sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren firmamız sürekli kendini geliştiren ve büyüten inşaat sektöründe uzman kadroya sahip olarak sizlere hizmet sunmaktayız. Siz müşterilerimizle ilişkilerimizi kısa vadede düşünemeyiz. Biz biliriz ki  ihtiyaçlarınız olduğunda bizimle çalışmanın ne kadar güven verici olduğunu bilirsiniz ve biz Ustam Dekorasyon olarak her zaman sizler için en iyisini düşünürüz ve çalışmalarımızla ortaya koyarız." dedi.

Alçı, boya, iç dış sıva, fayans, ısı yalıtımı, asma tavan, stropiyer, tamir tadilat işleri Ustam Dekorasyon bünyesinde garantili olarak yapılmaktadır. 

Adres: Cumhuriyet Mah. Turan Çelebi Caddesi Uzungil Apartmanı No:12 Merkez/ Kars (PTT Cumhuriyet Şubesi yanı)

Ustam Dekorasyon Engin Erkmen Tel:0532 475 02 16

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • saçmalamışlar 01 Ocak 1970 02:00

    mavi ışık ne buz dolabı gibi