KARS Haber Girişi : 19 Şubat 2020 21:35

Kars'ta TOKİ Kura Çekiliş Tarihleri Belli Oldu

Kars'ta TOKİ Kura Çekiliş Tarihleri Belli Oldu
Kars'ta Toplu Konut İdaresi tarafından "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut" projesi kapsamında yapılan konutlar için başvurusu kabul edilenler arasında yapılacak kura çekimi için tarih belli oldu.
Kars Güncel- Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

HER YIL 100 BİN YENİ SOSYAL KONUT PROJESİ BAŞLADI
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi başladı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu,

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle İdaremiz tarafından gerçekleştirilen "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi"
kapsamında vatandaşlarımızın konut finansmanı KATILIM BANKALARI VE KAMU BANKALARI tarafından sağlanacaktır." denildi.

Kars'ta Kura Çekimleri 13 Mayıs 2020 Tarihinde Gerçekleştirilecek

Yapılan duyuruda Kars Merkez 3002 Konut, Sarıkamış 3. Etap 200 Konut, Selim 100 Konut projeleri için başvuruları kabul edilen vatandaşlar arasında 3+1 ve 2+1 konutlar için kura çekimi yapılacak.

TOKİ Kars'ta 2+1 olarak 420 konut, 3+1 olarak ise 180 konut olmak üzere toplam 600 sosyal konut yapıyor. Duyuruda sosyal konutları almaya hak kazananları ile , başvuruları kabul edilmeyen adayların isim listeleri kamuoyuyla paylaşıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.