ASAYİŞ Haber Girişi : 02 Haziran 2020 17:02

Kars'ta Şüpheli Ölüm Cinayet Çıktı 2 Gözaltı

Kars'ta Şüpheli Ölüm Cinayet Çıktı 2 Gözaltı
Kars'ta evinde ölü bulunan şahsın cinayete kurban gittigi ortaya çıktı. Olayla ilgili olarak firari zanlı ve firari zanlıya yardım eden akrabası yakalandı.
Kars Güncel- Kars'ta Halitpaşa Mahallesi Fırat Sokak üzerinde bulunan bir evde 31 Mayıs Pazar günü akşam saatlerimde hırsızlık olabileceği şüphesi ile bildirilen ihbar üzerine eve giden polis ekipleri Ekrem K.'nın cansız bedeni ile karşılaştı.

Ekipler tarafından yapılan ilk incelemede Ekrem K.'nın hayatını kaybettiği  tespit edildi. Olay yerinde inceleme yapıldıktan sonra Ekrem K.'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere sağlık ekipleri tarafından Harakani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce, 31.05.2020 günü E.K.(58) isimli şahsın Halitpaşa Mahallesinde bulunan evinde ex olmuş vaziyette bulunduğu olay ile ilgili olarak yapılan kapsamlı arastırmalar ve çalışmalar neticesinde;

Maktül E.K’nın silah almak üzere şüpheli T.K ile görüştüğü, T.K’ nın dedesinden kalma tek kırma olarak tabir edilen tüfeği Maktül E.K ya satmak amacı ile E.K. nın evine götürdüğü, burada tüfeğin fiyatı konusunda çıkan anlaşmazlık üzerine T.K. nın olayı gerçekleştirdiği, olayın ardından maktüle ait olan telefonu ve paraları gasp ettiği tespit edilmiştir. Ayrıca şüpheli T.K. nın olayda kullandığı silahı ise amcası E.K.’a(60) verdiği, amcasının Arpaçay Tomarlı Köyünde silahı saklamasına yardım ettiği tespit edilmesi üzerine, E.K. nın ikametinde yapılan aramada olayda kullanılan kırma tabir edilen av tüfeği elde edilmiştir. 

Şüpheli T.K. yapılan sorgusunda olayı gerçekleştirdiğini itiraf etmiştir. Olayın görevlilerimize intikalinden yirmi dört saat geçmeden kimliği meçhul şüpheli tespit edilerek Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir."denildi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.