KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 28 Aralık 2019 19:48

Kars'ta Öğretmenlerin Fotoğraf Sergisine Yoğun İlgi

Kars'ta Öğretmenlerin Fotoğraf Sergisine Yoğun İlgi
Kars'ta görev yapan öğretmenlerin açtığı "Yurda Açılan Eşik Kars" fotoğraf sergisi ilk gününde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Kars Güncel- Kars'ta görev yapan Reha Paşa Soncan isimli öğretmen ve arkadaşları tarafından Kars'a ait fotoğrafların yer aldığı "Yurda Açılan Eşik Kars" fotoğraf sergisi bugün ziyaretçilerini ağırladı.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı'nda açılan sergiye vatandaşlar ve özellikle Doğu Ekspresiyle Kars'a gelen turistler ilgi gösterirken sergi pazar günüde açık olacak.

Fotoğraf sergisini düzenleyen öğretmenler yaptıkları açıklamada; "İki öğretmen olarak çıktığımız bu yolda ilerlerken hayalimiz olan ilk sergimizi açtık. Özellikle çocukların ilgisini kazanmak ve ilgilerini güzel ve farklı alanlara  yönlendirmek adına bu adımı attık ve devamını getirmek istiyoruz. Halkımızın ilgisi ve desteği çok güzeldi herkese çok teşekkür ediyoruz. Desteklerinizin devamını bekliyoruz." ifadelerine yer verdiler.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.