KARS Haber Girişi : 18 Aralık 2018 21:33

Kars'ta İşkur İzdihamı

Kars'ta İşkur İzdihamı
Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Kars İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Programı (TYÇP) kapsamında 900 kişiye iş imkanı sağlanacağı program için yüzlerce kişi başvuru yaptı.
Kars Güncel- Kars'ta sabah erken saatlerinde yüzlerce kadın ve erkek soğuk havaya aldırış etmeden İŞKUR tarafından Kars Merkez ve ilçeler dahil 900 kişilik Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) için iş başvurusunun ardından yapılacak olan bilgi formlarını doldurmak için bekledi. 

Kars İl Müftülüğü'nde istihdam edilmek üzere alımı gerçekleştirilecek 40 İŞKUR personeli için sabah erken saatlerde Kars İl Müftülüğü'ne gelen vatandaşlar soğuk havada dışarıda bekleyerek bilgi formlarını doldurma işlemini gerçekleştirdi. 40 kişilik iş için yüzlerce vatandaş başvuru yaparken formlarını dolduranlar evraklarını teslim ettiler. 

Ayrıca başvuru sahiplerinin formlar incelenecek emniyetten güvenlik soruşturmalar bittikten sonra açıklanacağı ve tahminen 02 Ocak 2019 tarihinde hak sahiplerinin iş başı yapması öngörülüyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.