TEKNOLOJİ Haber Girişi : 24 Aralık 2018 14:05

Kars'ta Hırsızlar Gözlerini Türk Telekom'un Kablolarına Dikti

Kars'ta Hırsızlar Gözlerini Türk Telekom'un Kablolarına Dikti
Kars'ta iki farklı adreste meydana gelen hırsızlık olayında Türk Telekom'a ait yaklaşık 1000 metre uzunluğunda ki haberleşme enerji nakil kablosu çalındı.
Kars Güncel- Kars'ta meydana gelen iki farklı hırsızlık olayında Türk Telekom'a ait yaklaşık 1000 metre uzunluğunda ve piyasa değeri 38 Bin Türk Lirası olan yer üstü enerji ve haberleşme kablolarını keserek çaldılar.

İlk olay Kars Merkez'de meydana geldi, olayda Türk Telekom Müdürlüğü'ne ait 750-500 metre uzunluğunda olan ve piyasa değeri 25-30 bin TL arasında olan haberleşme enerji nakil kablosu çalındı. Olayın jandarma ekiplerine bildirilmesi üzerine ekipler hırsız yada hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Diğer olay ise Kars'ın Selim İlçesi'nde meydana geldi, yine bu olayda ise jandarma ekipleri M.Ç. ile M.F. isimli şahısların Türk Telekom'a ait yaklaşık 120 metre uzunluğunda ve maddi değeri 8 Bin Türk Lirası olan haberleşme enerji nakil kablosunu çaldıklarını tespit etti. İki zanlı gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturma çalışmaları başlatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.