KARS Haber Girişi : 09 Ekim 2019 11:54

Kars'ta Her Çocuk Bir Umut, Her Umut Bir Gelecek Projesi

Kars'ta Her Çocuk Bir Umut, Her Umut Bir Gelecek Projesi
Kars'ta TDP ekipleri "Her Çocuk Bir Umut, Her Umut Bir Gelecek Projesi" kapsamında anaokul öğrencilerini ziyaret ederek minik çocukları bilgilendirmeye devam ediyor.
Kars Güncel- Kars Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) görevlilerimizce “ÇOGEP” kapsamında yürütülen “Her Çocuk Bir Umut, Her Umut Bir Gelecek” projesi kapsamında, Kars Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulamalı Anaokulu ziyaret edilerek çocuklara Temel Güvenlik ve Asayiş konularında bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca etkinlik sırasında çocuklara Toplum Destekli polis bebek oyuncağı, TDP çocuk boyama kitabı ve kuru boya kalemi hediye edilerek hoş ve mutlu bir şekilde vakit geçirmeleri sağlanmıştır. 
Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duymuş olduğumuz sevgi ve birlikte geçirmiş olduğumuz zamanın bizlere vermiş olduğu mutlulukla benzer etkinliklere devam edilecektir.”denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.