KARS Haber Girişi : 16 Ağustos 2018 01:41

Kars'ta Erkek Kuaföründen TL için Ücretsiz Traş Desteği

Kars'ta Erkek Kuaföründen TL için Ücretsiz Traş Desteği
Kars'ta erkek kuaförü hizmeti veren Saloon Asaf isimli işletme sahibi ABD Başkanı Trump'ın bizzat Türkiye ekonomisi üzerinde yaptığı baskıyı protesto etmek için dolarını bozduran vatandaşlara ücretsiz traş hizmeti veriyor.
Kars Güncel- Kars'ta TL'ye bir destekte erkek kuaför hizmeti veren Saloon Asaf isimli işletmeden geldi.
Atatürk Caddesi Kimlik Mağazası Karşısı'nda bulunan Saloon Asaf  isimli işletme sahibi Mesut Adıgüzel dolar bozdurma kampanyasına destek olmak amacıyla dolarını bozduran vatandaşlara ücretsiz traş hizmeti veriyor.
İşletme sahibi Adıgüzel yaptığı açıklamada; Kars'ta yerel esnafım, erkek kuaför hizmeti veriyoruz burada. Ülkemiz ekonomisi ABD Başkanı tarafından bizzat hedef alınarak Türk Milletine zarar verilmek istenmiştir. Kamuoyunda vatandaşlar böyle bir girişimde bulunarak hem TL'ye destek olmak hemde bu tavra karşı tepkimizi göstermek için bizde varız dedik. Belkide reklam için yaptığımızı düşünenler de olacaktır, fakat mesele şahsi ve küçük düşünecek kadar değil. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir ferdi olarak elimizden bu geliyor ve bende bunu yaparak destek olmak istedi. Belki yaptığım şey çok küçük bir şey ama Hz. İbrahim'i attıkları ateşe su taşıyan karınca misali bizimkisi de,  safımız yerimiz her zaman devletimizin yanıdır." şeklinde oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.