ASAYİŞ Haber Girişi : 18 Şubat 2020 14:13

Kars'ta Cinnet Geçiren Baba Eşini ve 2 Çocuğunu Rehin Aldı

Kars'ta Cinnet Geçiren Baba Eşini ve 2 Çocuğunu Rehin Aldı
Kars'ta dün gece saatlerinde U.K isimli şahıs geçim sıkıntısı nedeniyle cinnet geçirip 2 çocuğunu ve karısını bıçakla rehin aldı.
Kars Güncel- Kağızman ilçe merkezi hacı Kağızman mahallesinde ikamet eden U.K. isimli baba bunalıma girerek ailesini bıçakla rehin aldı. 

İki çocuğu ve karsını rehin alan adam korku dolu anların yaşanmasına neden oldu, bıçakla kendisini yaralayan babayı komşuların fark etmesiyle, polise hemen ihbarda bulunuldu, olay yerine özel harekat polisi ve çok sayada güvenlik güçleri sevk edildi özel harekat polisi çocukları ve kadını kurtarması için hazır bekletirken. Devreye Kağızman emniyet müdürü Erkan sönmez girerek, çocuklarını ve karısını rehin alan U.K. ikna etmeye çalıştı 3 saat süren ikna çabaları sonuç vermesi üzerine baba elindeki bıçağı bırakarak polise teslim oldu. Gözaltına alınan baba emniyete götürülürken rehin alınan çocuklar ve anneleri koruma altına alındı.

33 yaşında olduğu öğrenilen U.K.nin babası oğlunun akciğer hastası olduğunu ve iş bulamadığını söyledi kaymakamlığa yardım için başvurduklarını söyleyen baba sonuç alamayınca, oğlunun bunalıma girdiğini belirterek oğluna devlet büyüklerimizin yardım etmelerini istedi.

Kaynak: Kağızman Gündem
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.