YAŞAM Haber Girişi : 29 Ocak 2020 12:37

Kars'ta Azeri Öğrenci Farida Boutique İsimli Giyim Mağazası Açtı

Kars'ta Azeri Öğrenci Farida Boutique İsimli Giyim Mağazası Açtı
Kars'ta üniversite öğrenimi gören Azerbaycan uyruklu kadın girişimci kişiye özel marka giyim alanında hizmet verecek olan Farida Boutique isimli işletmeyi hizmete açtı.
Kars Güncel- Kars'ta giyim alanında farklı marka ve modelleri barındıran Farida Boutique isimli işletme Yeni Mahalle Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi No: 142 sayılı adreste hizmete açıldı.

Kafkas Üniversitesi'nde öğrenim gören Azerbaycan uyruklu Farida Mustafayeva isimli kadın girişimci kendi imkanlarıyla bir çok farklı konseptte markanın bulunduğu kişiye özel giyim butik mağazasını açarak Karslı vatandaşların hizmetine sundu.

Giyim sektöründe adından sıkça bahsettirecek olan Farida Boutique isimli işletmede farklı bir çok marka ve kombinde ürünleri bulabilirsiniz. Türkiye'nin her yerine 0553 813 70 50 nolu whatsap sipariş hattı ile siparişler alınmakta.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gucci versace :) 01 Ocak 1970 02:00

    Markacılar basmadan bari. Kişiye özelmiş bide:)

  • Fırat Koç 01 Ocak 1970 02:00

    İnstagram hesabınızda Azeri ifadesini kullanmışsınız.. Azeri değil, Azerbaycan Türk'ü. Azeri diye ne bir kimlik nede bir milliyet vardır. Azeri ifadesi, sovyet rusyasından çıkmış, Türk birliğini ve kimliğini yozlaştırma ve ayırma politikasıdır, oyunudur. Aynı şekilde Özbek değil;Özbekistan Türk'ü, Kazak değil ;Kazakistan Türk'ü, Kırgız, Türkmen Değil;Kırgızistan, Türkmenistan Türk'ü... Lütfen duyarlı olalım. Türk kimliğine sahip çıkalım. Teşekkürler