KARS Haber Girişi : 18 Şubat 2018 18:01

Kars'ta Aç Kalan Kurtlar Şehir Merkezine İndi

Kars'ta Aç Kalan Kurtlar Şehir Merkezine İndi
Kars'ta dün geceden başlayarak etkisini sürdüren soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle yiyecek bulamayan kurtlar, şehir merkezine indi.

Kars Güncel-  (ÖZEL HABER) Kars'ta aç kalan kurtlar şehir merkezine kadar indi. Şehir merkezinde gezinen kurtlar, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Kars'ta etkisini sürdüren soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle yiyecek bulamadığı sanılan kurt, şehir merkezine kadar indi. Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğü içerisine giren kurtlar vatandaşlarca cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

AÇ KALAN KURT ŞEHRE İNDİ

Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk havanın etkili olduğu illerden Kars'ta, yüksek kesimlere yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Doğada yiyecek bulamadığı düşünülen bir kurt, kent merkezine indi, kurt gören vatandaş bu anları cep telefonu kamerası ile görüntülemeye çalışırken, olayı anlatması ise izleyenleri gülümsetti.

(Haberin Videosu)
(Haberin Fotoğrafları)

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.