KARS Haber Girişi : 25 Haziran 2019 22:45

Kars Polisinden 5-17 Yaş Çocuklara Ücretsiz Kurs

Kars Polisinden 5-17 Yaş Çocuklara Ücretsiz Kurs
Kars Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerince “ÇOGEP” kapsamında yürütülen “Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz-2” Projesi ile çocuklara bir dizi kurs veriliyor.

Kars Güncel- 05-17 yaş aralığındaki çocuklarla ve gençlerle sürekli iletişim halinde bulunularak hep birlikte huzurlu bir yaşam bilincinin oluşturulmasının amaçlandığı proje kapsamında suç ve suçlu sayısında azalma, çocukların istismar edilmelerinin önüne geçilmesi amaçlanıyor. Dikkatlerinin faydasız ve zararlı odaklardan çekilerek tüm yaşamları için faydalı alışkanlıklara yönlendirilmelerinin de hedeflendiği projeyle sosyal amaçlı etkinlikler neticesinde birlik-beraberlik ve kardeşlik duygusunun güçlendirilmesi ve çocuklara aidiyet duygusu kazandırılarak milli ve manevi duygularının geliştirilmesi sağlanıyor.

Bu amaçla 17 Haziran – 17 Kasım 2019 tarihleri arasında Halk Eğitim Merkezi, Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde sağlanan uygun salon ve eğiticiler eşliğinde kurslar verilmeye başladı. 15 Çocuğa Bilgisayar İşletmenliği, 15 çocuğa Bağlama, 10 çocuğa Boks, 10 çocuğa Güreş ve 10 çocuğa yüzme dallarında Mesleki, kültür, sanat ve Spor kursları devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.