ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Temmuz 2020 22:49

Kars Kağızman Karayolu Sel Nedeniyle Ulaşıma Kapandı

Kars Kağızman Karayolu Sel Nedeniyle Ulaşıma Kapandı
Kağızman Kaymakamı İshak Çınar, yoğun yağış sonucu meydana gelen sel ve heyelanların olduğu mevkilerde incelemede bulunarak yol açma çalışmalarını denetledi.

Kars Güncel- Kağızman'da dere taştı karayolu ulaşıma kapandı. Kars'ta etkili olan sağanak yağış nedeniyle Kars Kağızman karayolu Kötek Köyü yakınlarında kuvvetli sağnak yağış nedeniyle dere taştı taş parçalarının kara yoluna sürüklenmesi nedeniyle karayolu araç trafiğine kapandı o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Kağızman Kaymakamlığı'ndan Açıklama
Kağızman Kayamakamlığı'ndan yapılan açıklamada; "Kağızman-Kötek yolu Bayam mevkinde selden etkilenen bölgeleri gezen İlçe Kaymakamı, son durum hakkında yetkililerden bilgi alarak herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden sorunların giderilmesi hususunda yetkileri uyardı.

Bir müddet heyelan sonucu kapanan Kağızman-Kötek yolunu incelemeye gelen Karayolları 18.Bölge müdürüyle de bir araya gelen Kaymakam Çınar, selden etkilenen yerleri Karayolları yetkilileriyle gezerek yapılacak olan yenileme çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu." denildi.

Sel sularının geldiği anların görüntüleri

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.