SAĞLıK Haber Girişi : 08 Temmuz 2020 18:13

Kars ARAS Edaş'tan Türk Kızılay'ına Destek

Kars ARAS Edaş'tan Türk Kızılay'ına Destek
Kars'ta Kızılay da görevli sağlık personelleri nezaretinde gerçekleşen kan verme faaliyeti Aras EDAŞ Kars İl Koordinatörlüğünde yapıldı. Aras EDAŞ personelleri kan bağışı yaptı.
Kars Güncel- Aras EDAŞ’ın Kızılay ile ortaklaşa kan verme faaliyeti bugün Kars'ta gerçekleştirildi. ARAS Edaş Kars İl Koordinatörü İsak Aktepe'de personelleriyle birlikte kan verdi.

Kızılay ekiplerinin ARAS Edaş İl Koordinatörlüğü'ne gelmesinin ardından başlayan kan bağışı etkinliğinin ana teması ise “Kan acil ihtiyaç değil, sürekli ihtiyaçtır” sloganı oldu.

Kars, Erzurum, Bayburt, Erzincan, Ardahan,  Ağrı ve Iğdır’da faaliyet gösteren ARAS Edaş bünyesinde yaklaşık 2 bin 500  personelin görev yaptığı ve kurum olarak Türk Kızılay'ı ile yılda iki defa kan bağışı etkinliği gerçekleştirildiği ve bu etkinliğin ilerleyen süreçte de devam edeceği öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • devlet 01 Ocak 1970 02:00

    Elektrik dağıtım şirketleri milletin kanını emip duruyor vampir gibi, onları patronlarının da haftada bir kan vermeleri lazım bu millet için.