EĞITIM Haber Girişi : 27 Ocak 2019 14:46

KAKÜV Bursluluk Sınavı Düzenliyor, Haydi Çocuklar Sınava

KAKÜV Bursluluk Sınavı Düzenliyor, Haydi Çocuklar Sınava
KAKÜV 4,5,6 ve 7 sınıflar için bursluluk sınavı düzenliyor. Başvurular başladı.
Kars Güncel- Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı (KAKÜV) 2019 yılında başlayacak olan ikinci dönem eğitim öğretimi için 4,5,6 ve 7 sınıflar için bursluluk sınavı düzenliyor.

KAKÜV'lü Olmak İstermisiniz? Haydi O zaman KAKÜV'e sloganı ile başlatılan eğitim hamlesinde 16 Şubat 2019 tarihinde saat 10:00'da KAÜ Merkezi Anfiler'de yapılacak olan bursluluk sınavı için başvurular kurumun http://www.kakuv.k12.tr/  adresinden online olarak yapılıyor. Bursluluk sınavı ile 1.'inciye % 100 , 2.'inciye % 50, 3.'üncüye ise % 30 oranında burs imkanı sağlanacak.

Detaylı bilgi için 0507 587 78 09 nolu telefon ile iletişime geçilebilecek.

KAKÜV KOLEJİNİ SEÇMENİZ İÇİN 5 NEDEN

-KAKÜV Koleji’ni diğer okullardan ayıran en temel özelliği eğitimde klasik kalıpları yıkarak, modern, vizyoner, kendine özgü oluşturduğu eğitim modellerine sahip olması

-KAKÜV Koleji’nde temel alarak geliştirilen eğitim konsepti klasik yapıları yıkarak eğitimde “yaparak yaşayarak öğrenme” anlayışını benimsiyor.

-KAKÜV Koleji, öğrencilerini sadece akademik anlamda değil her alanda geliştiriyor ve hayata hazırlıyor.

-Okuldaki tüm süreçlerin yönetimi öğrenci meclisinin organizasyonuyla gerçekleşiyor.

-Yönetim yapısı, meclis başkanı, yürütme kurulu ve temsilciler meclisinden meydana gelen öğrenci meclislerinde öğrenciler yönetim becerisi, insan ilişkileri konusunda yaparak yaşayarak deneyim elde ediyorlar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz

  • ! 01 Ocak 1970 02:00

    Bilinen saibeli sinav yine profun birini yalamak icin onun cocugunu birinci yaparlar.