GÜNDEM Haber Girişi : 12 Haziran 2019 18:20

Jandarma Teşkilatı Kuruluşunun 180. Yılını Kutluyor

Jandarma Teşkilatı Kuruluşunun 180. Yılını Kutluyor
Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 180. Yılı nedeniyle İl Jandarma Alay Komutanı, Kars Valisi Türker Öksüz'e ziyarette bulundu.
Kars Güncel- Kars İl Jandarma Komutanlığınca, Jandarma Teşkilatının 180'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Kars Valisi Türker Öksüz'e ziyarette bulundu.

Kars Valisi Türker Öksüz burada jandarma personellerine çiçek takdim etti. Daha sonra yaptığı açıklama; " Kurulduğu günden bu yana yurdumuzun dört bir yanında, halkımızın huzur ve güvenliği için fedakarca hizmet eden Jandarma Teşkilatımızın 180. kuruluş yıl dönümünü gururla kutlamaktayız.

Tarihinden aldığı güç ve ilhamla, 180 yıllık bilgi ve deneyimiyle ülkemizin iç ve dış güvenliğinin sağlanmasında, her geçen gün gelişen son teknolojik savunma araçlarıyla kendini yenileyerek büyük başarılara imza atan Türk Jandarma Teşkilatımız, yurt savunmasında ve asayişin sağlanmasında gösterdiği başarılar ile  her daim milletimizin güven kaynağı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Jandarma Teşkilatımızın 180. kuruluş yıldönümünü kutluyor, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden Jandarma Şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyor, vatanımızın her bir karışında yürütülen hizmetlerde emeği geçen jandarma personelini ve onlara her zaman destek veren kıymetli aile fertlerini en samimi duygularımla kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum."dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.