SİYASET Haber Girişi : 02 Eylül 2019 12:53

İYİ Parti, Kars'ta Doğalgaz Fiyatlarına Sübvansiyon İstedi

İYİ Parti, Kars'ta Doğalgaz Fiyatlarına Sübvansiyon İstedi
İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, son 3 ay içerisinde doğalgaza ikinci defa ve oldukça yüksek oranda zam yapıldığını hatırlatarak, doğalgaz fiyatına sübvansiyon istedi.

Kars Güncel-Yüksel Akbaba yaptığı yazılı basın açıklamasında, son zamla birlikte yıl içinde doğalgaza toplam da yüzde 34 zam yapıldığını belirten Akbaba, memura, emekliye, işçiye yüzde 4 zam vermeyi çok gören iktidarın, doğalgaz zammıyla yaptığı maaş artışını da misliyle geri almış olduğunu vurguladı.

Doğalgaza yapılan zam piyasada diğer ürünlerin fiyatlarının da artmasına eden olacağına dikkat çeken İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba: “Zaten geçim sıkıntısı altında inleyen vatandaşımız bu son zam yağmuruyla çok büyük mağduriyet yaşayacaktır.

Belli ki AKP iktidarının artık Türkiye'yi yönetmeye takati kalmamıştır. Ekonomi tamamen çökmüştür. Milletvekili maaşlarına bir defada 900 TL zam yapmaktan, Ahlat'a, Marmaris'e saraylar yaptırmaktan geri durmayan iktidar, faturayı vatandaşa keserken vicdan muhasebesi yapmamaktadır.

Kars kış mevsiminin ağır yaşandığı bir ildir bu nedenle ilimizde doğalgaza özel fiyat uygulanmasını bekliyoruz. Milletvekillerimizin bu konuda gereken girişimde biran önce bulunmaları şarttır. Aksi takdirde bu kış Kars'ta yaşam çok zorlaşacaktır. Bunun vebalinin altından kimse kalkamayacaktır.”açıklamalarında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.