GÜNDEM Haber Girişi : 07 Şubat 2020 23:42

İşsiz Kaldığı Gerekçesiyle Kendini Yakan Vatandaşla İlgili Valilik Açıklama Yaptı

İşsiz Kaldığı Gerekçesiyle Kendini Yakan Vatandaşla İlgili  Valilik Açıklama Yaptı
Hatay Valiliği önünde işsiz kaldığını gerekçe göstererek kendini yakan şahısla ilgili Valilik basın açıklaması yaptı.

Kars Güncel-Hatay Valiliği konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; Hatay Valiliği araç giriş kapısı önünde, 07 Şubat 2020 Cuma günü saat 8.30’da kendine zarar verme amacıyla üzerine yanıcı madde dökerek, kendini yakma girişiminde bulunan Adem Y.’ye, Valilik personeli tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra gerekli tıbbı müdahale için Hatay Devlet Hastanesine ambulansla sevki sağlanmıştır. Hatay Devlet Hastanesinden Mersin Devlet Hastanesi yanık ünitesine sevk edilmek üzere giderken Hatay Dörtyol ilçesi mevkiinde ambulansta geçirdiği kalp krizi sonucu tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Vatandaşımıza Allahtan rahmet acılı ailesine sabır ve baş sağlığı dileriz."

Kendini yakma girişiminde bulunan vatandaşın 2 çocuğu bulunmaktadır. Sosyal Hizmetlerden Sosyal Ekonomik Destek Yardımı, çocukları için Şartlı Eğitim Yardımı ve Şartlı Sağlık Yardımı almaktadır. Vatandaş, eşinden boşanmış ve uzaklaştırma cezası almıştır. Psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle daha önce de kendini yakma teşebbüsünde bulunmuştur.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.