SİYASET Haber Girişi : 12 Haziran 2020 21:31

HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen AK Parti'ye mi Geçiyor?

HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen AK Parti'ye mi Geçiyor?
Gazeteci Duygu Demirdağ'ın sunduğu Bir Ülke Bir Kent programına video bağlantıyla konuk olan Kars Belediye Başkanı HDP'li Ayhan Bilgen, "AK Parti'den Transfer Teklifi Aldınız mı?" sorusuna cevap verdi.
Kars Güncel- Youtube üzerinden yayın yapan ve gazeteci Duygu Demirdağ'ın son yayınına konuk olan HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen  gazeteciler Deniz Zeyrek, İsmail Saymaz ve Ali Haydar Fırat'ın  Kars Belediyesi ve ülke gündemiyle alakalı soruları yanıtladı.

Karslı Gazeteci Deniz Zeyrek programda; "Kars'ta olup bitenleri çok yakından takip ediyorum. Ankara'da yaşayan bir gazeteci olarak buraya da gelen o yanlış sinyalleri düzeltmeye çalışıyorum. Bütün ilgililere, yetkililere işin aslını aktarma gibi bir çabamda var doğrusu gazeteciliğin ötesinde Kars'ta doğup büyümüş, liseyi orada okumuş bitirmiş hala da bağını koparmamış biri olarak böyle de bir çabam var." ifadelerini kullanarak HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'e; "  Çok kitabın ortasından bir soru soracağım. İnşallah başkanda doğru cevap verir, siyasetçi gibi davranmaz. AK Parti'den transfer teklifi aldınız mı?" sorusunu yöneltti.

HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'de Karslı gazeteci Deniz Zeyrek'in sorusuna; "Doğrudan bir teklif gelmedi doğrusu, belli ki bir yerlerde konuşulmuş. Benimde kulağıma geldi. Ama doğrudan bana birebir böyle bir teklif yapılmış değil." dedi.

 Yaklaşık bir saat süren youtube yayınında gazetecilerin Kars Belediyesi borçları, dolmuş ihalesi gibi diğer konularda da sorular soruldu. Programın tamamını izlemek için aşağıdaki youtube linkinden ulaşabilirsiniz.
HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen AK Parti'ye mi Geçiyor? 



Programın tamamını izlemek için tıklayınız
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.