TEKNOLOJİ Haber Girişi : 20 Mart 2019 23:02

Doruk Haber Yazılımı V.4 Yayınlandı

Doruk Haber Yazılımı V.4 Yayınlandı
Doruk yazılım 15 yılı aşkın yazılım tecrübesi ile geliştirmiş olduğu haber yazılımı v.4 paketi ile editörlerin yaşamış olduğu zorluklara çözüm geliştirmiştir

Doruk yazılım 15 yılı aşkın yazılım tecrübesi ile geliştirmiş olduğu haber yazılımı v.4 paketi ile editörlerin yaşamış olduğu zorluklara çözüm geliştirmiştir; Haber eklerken ayrıca haber kullanılan resim ve videoları ayrıca galeriye eklemeye gerek duymadan galeri oluşturma kolaylığı ile editörlerin işini kolaylaştırmıştır. Ayrıca reklam alanlarında dönüşümlü reklam ile reklam yerleştirmek sorun olmaktan çıkmış bunun yanı sıra masaüstü sitede yer alan reklamların mobil sayfada gösterim sorunlarıda responsive haber tasarımı sayesinde eklenen reklamlar her iki platformda'da gösterimi sağlanmaktadır.

haber yazılımı


Tasarım konusunda'da esnek olan haber scripti v.4 ayarlanan bilen tasarım rekleri, manşet sayıları ve blok yerleştirme işlemlerini kolaylıkla yönetim paneli üzerinden yapılabilmektedir.

Doruk yazılım farklı yazılım kullanan ve v.4 paketini satın almak isteyen müşterilerine eski haberlerini aktarma hizmetini ücretsiz olarak vermektedir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.