SPOR Haber Girişi : 06 Kasım 2019 13:06

Doğu Anadolu Bölgesi Santranç Turnuvası Başlıyor

Doğu Anadolu Bölgesi Santranç Turnuvası Başlıyor
Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull’un ortaklaşa düzenlediği, ilki geçen yıl gerçekleştirilen Red Bull Chess Masters’da bölge elemeleri başlıyor.
Kars Güncel- Türkiye’nin 7 bölgesindeki satranç sporcularını farklı formatıyla bir araya getirecek Red Bull Chess Masters’ın, ilk çevrimiçi bölge elemesi 7 Kasım’da Doğu Anadolu Bölgesi’nde gerçekleştirilecek. 

Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull ortaklığı ile geçtiğim sene dünyada ilki gerçekletirilen Red Bull Chess Masters dev bir turnuvalar serisi devam ediyor..

Ülkemizdeki 15 yaş ve üzeri tüm aktif lisansı sporcuların ücretsiz olarak katılabileceği Red Bull Chess Masters turnuvalar serisinin seçmeleri online yıldırım, finali ise rapid tempoda oynanacak.

Seçmeler Türkiye'nin 7 bölgesinde, her gün farklı bir bölgenin seçme turnuvası olarak ve Premium Chess tarafından bu turnuvalar için özel olarak tasarlanan online satranç platformunda yapılacak.

7 bölgede gerçekleşen online elemelerin ardından, kendi bölgelerinde ilk üç sırayı alan sporcular ve en iyi kadın sporcular 4 kişilik bölge takımlarını oluşturacaklar ve büyük final için İstanbul’da buluşacaklar.

Turnuva serisinde hem online bölge yarışmasında hem de finalde dereceye giren takımlara Red Bull tarafından çeşitli maddi ve ayni ödüller verilecek.

Bölge elemeleri 7 Kasım'da başlayacak ve 18 Kasım'da son bulacak. Büyük final ise 24 Kasım'da İstanbul’da çok özel bir mekan ve farklı bir formatta gerçekleşecek.

Tüm sporcularımızı seçmeler için kayıt yapmaya ve turnuvalarda yer almaya davet ediyoruz.

Premium Chess indirmek için tıklayınız

İletişim:  [email protected]

Turnuva Premium Chess üzerinden yapılacak olup kullanıcılar kayıt sayfasından otomatik oluşturulacaktır. Premium Chess, Türkiye Satranç Federasyonu ve Redbull için özel turnuva odaları oluşturmaktadır ve bu yüzden sizin kendi oluşturduğunuz kullanıcılar bu turnuva odalarına giriş yapamayacaktır.  

Her katılımcının kendi e-mail adresiyle kayıt olması gerekmektedir. Mükerrer mail adresleri kullanıcı hesaplarının oluşturulması esnasında problem çıkarmaktadır.

redbull takvim_2019
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.