YAŞAM Haber Girişi : 24 Eylül 2019 21:36

Bu Acıya Yürek Dayanmaz, Baba Oğul Aynı Mezara Konuldu

Bu Acıya Yürek Dayanmaz, Baba Oğul Aynı Mezara Konuldu
Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Karslı baba Hakan Umuç ve altı aylık bebeği aynı mezara defnedildi.
Kars Güncel- Hatay'da akrabalarının düğününe katıldıktan sonra Kars'a dönen Fatih Umuç idaresindeki 16 BLA 93 plakalı otomobil Sivas'ın Şarkışla ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak dere yatağına devrildi.

Meydana gelen trafik kazasında araç içerisinde bulunanlardan baba Hakan Umuç, çocukları Yavuz Umuç, Yusuf Umuç ve altı aylık bebekleri olan Yunus Emre Umuç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti. Aynı araç içerisinde bulunan Aysun Umuç, Fatih Umuç, Hicran Dalga ve Sibel Dalga'da yaralı olarak atlattıkları kaza sonrası Sivas'ta bulunan hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

Trafik kazasında hayatını kaybeden 35 yaşında ki Hakan Umuç ve üç çocuğunun cenazeleri Sarıkamış ilçesinde defnedilmek üzere bugün Kars'a getirildi. Kars'ta binlerce vatandaşı derinden üzen kaza sonrası çok sayıda vatandaş Şarıkamış ilçesine giderek cenaze törenine katıldı.

Kılınan cenaze namazı sonrasında Hakan Umuç ve üç çocuğunun cenaze tabutları çok sayıda vatandaşın omzunda tekbirler ile mezarlığa kadar  getirildi. Kazada yaşamını yitiren 9 yaşındaki Yavuz Umuç ile 7 yaşındaki Yusuf Umuç ayrı ayrı defnedilirken, 35 yaşındaki baba Hakan Umuç ve 6 aylık bebeği Yunus Emre Umuç aynı mezara defnedildi.

Cenaze törenine katılan vatandaşlar göz yaşlarına hakim olamazken ağıtlar yakıldı.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.