YAŞAM Haber Girişi : 10 Şubat 2019 15:04

Başkan Coşkun Altun'dan İşitme Engelliler Derneğine Anlamlı Ziyaret

Başkan Coşkun Altun'dan İşitme Engelliler Derneğine Anlamlı Ziyaret
Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun Kars İşitme Engelliler ve Gençlik Spor Derneği'ni ziyaret ederek, dernek çalışmalarında kullanılmak üzere bilgisayar hediye etti.
Kars Güncel- Karsın Selim İlçesi'nin çalışkan belediye başkanı ve yaptığı sosyal sorumluluk faaliyetlerini yürüten Coşkun Altun işitme engelliler derneğini ziyaret ederek bilgisayar hediye etti.

Başkan Altun'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma vatandaşlarda duyarsız kalmayarak beğeni ve yorumlarla Coşkun Altun'un nazik davranışını takdir ettiler.
Yapılan paylaşımda; "Kars İşitme Engelliler ve Gençlik Spor Derneğini ziyaret ettik. Dernek çalışmalarında kullanmak için bilgisayar hediye ettik.sorunlarını ve sıkıntılarını dinledik.çok soğuk bir ortamda imkansızlıklar içinde faaliyet sürdürdüklerine şahit olduk.bu kardeşlerimizin daha iyi bir ortamda olmaları için elimizden gelen her türlü imkanı sağlayacağımızı ifade ettik. Herkesin bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.