KARS Haber Girişi : 13 Eylül 2019 18:16

Ayhan Bilgen: 'Birileri Kayyum İçin Kapı Kapı Dolaşıyor'

Ayhan Bilgen: 'Birileri Kayyum İçin Kapı Kapı Dolaşıyor'
Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen bu gün düzenlediği basın toplantısında birilerinin Kars Belediyesine Kayyum atanması için çalışmalar içinde olduğunu söyledi.

Kars Güncel-Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen bazı firma sahiplerinin kapı kapı dolaşıp kayyum atanması için girişimde bulunduklarını söyledi. Haksız şekilde olan ödemelerin yapılmayacağını dile getiren Ayhan Bilgen konuşmasının devamında ise şunları kaydetti: "Bu alacak talepleri haksız alacak talepleri. Yargılama süreci bitene kadar bu firmalara ödeme yapmayacağız. Bunu çok net bir biçimde söylüyoruz. 

Bu şehrin, bu halkın, bu Ülkenin hiç bir kuruşunu haksız yere kimseye yedirmeyeceğiz, bu konuda netiz. Bu firmaların temsilcileri, sahipleri biliyorum kapı kapı dolaşıp kayyum atanması için girişimde bulunuyorlar. Yani şehre kayyum atanmasına dair taleplerini yansıtıyorlar. Yani evet dolaşabilirler, talepte bulunabilirler, istediklerini yapabilirler. Biz koltuklara yapışmış değiliz, taahhüt ettiklerimizi, vaad ettiklerimizi yapamazsak halka hesabını verir biz kendimiz de bırakırız. Yada yaptığımız da görevimiz yerine gelmişse yine kendimiz bırakabiliriz, bu konuda hiç bir problemimiz yok. Asla bir usulsüzlüğe, kanunsuzluğa, haksız kazanca ortak olmayacağız."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Ağa bizimle kafa buluyor. 😂😂😂