KARS Haber Girişi : 05 Şubat 2020 14:30

Ahmet Arslan'a Sözcü Yazarından Yalan İddia

Ahmet Arslan'a Sözcü Yazarından Yalan İddia
65 Dönem UDH Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan hakkında Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ün kaleme aldığı "Eski Bakan Balayına Giden Çifti Çok Üzdü" başlıklı yazısının asılsız ve yalan olduğu ortaya çıktı.
Kars Güncel- Türkiye'nin en çok izlenilen haber programı olan FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programında Ahmet Arslan hakkında Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ün kaleme aldığı yazısının yalan olduğu ortaya çıktı.

Programda İsmail Küçükkaya Sözcü yazarının kaleme aldığı yazıyı paylaşması sonrası 65. Dönem UDH Bakanı Ahmet Arlan canlı yayın programına telefon ile bağlanarak; "Hayretler içerisindeyim. Bir olay bu kadar mı tersine çevrilerek anlatılabilir?" diyerek açıklama yaptı.

Olay; Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ün kaleme aldığı "Eski Bakan Balayına Giden Çifti Çok Üzdü" başlıklı yazıda Kars'tan Ankara'ya hareket eden uçağa binen Arslan'ın oturacağı koltukta yeni evlenen Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek ile eşinin oturduğu, Arslan'ın onları koltuklarından kaldırarak uçağın arkasında ki koltuğa gönderdiğini kaleme alınmıştı.

Ahmet Arslan Kaymakam Nur Sevinç Özbek'in Nikah Şahitliğini Yaptı
İsmail Küçükkaya'nın programına telefon ile bağlanan Ahmet Arslan; "Hayretler içerisindeyim bir olay bu kadar mı tersine çevrilebilir. Biz diğer milletvekilleri ile havalimanında beklerken kaymakam hanım ve eşi geldi. Bizim yerimize başka yolcu almışlar. THY yetkilileri ile görüştüğümde kaymakam hanım ve eşi uçağa alınarak kendi yerlerinin boşaltılmasına kadar bizim oturacağımız yerde durdular. THY yetkililerine daha önceden Ulaştırma Bakanlığı ve DHM'larında görev aldığımı belirterek remi kuralların nasıl olması gerektiğini ve durumun düzeltilmesini, onların yolculuklarına devam etmesi gerektiğini söyledim." şeklinde açıklamalarda bulundu.

FOX Tv Çalar Saat Programı Canlı Yayın Videosu

Video Kaynağı FOX Tv
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.