YAŞAM Haber Girişi : 22 Kasım 2019 19:28

Adıgüzeller Petrol Dünya Markalarını Kars'a Getirdi

Adıgüzeller Petrol Dünya Markalarını Kars'a Getirdi
Kars'ta hizmet veren Adıgüzeller Petrol dünya markası olan Starbucks, Tchibo kahve ve içecek çeşitleri ile La Lorraine unlu mamüllerini Karslı vatandaşların hizmetine sundu.
Kars Güncel- Kars'ta uzun yıllardan beri kaliteli ve güler yüzlü hizmetin adresi olan Adıgüzeller Petrol dünya markalarını Karslı vatandaşların hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşıyor.

Yenişehir Mahallesi Ali Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde bulunan Adıgüzeller Petrol istasyonu kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile  Türkiye'de ilk on istasyon arasına girerek dünya kahve zinciri olan Starbucks, Tchibo kahve ürünleri ve La Lorraine unlu mamülleri bayiliklerini de hizmet listesine ekledi.

Kurulduğu günden beri müşteri odaklı hizmet anlayışını sürdüren Adıgüzeller Petrol müşterilerine bir petrol istasyonundan daha fazla hizmeti vermek amacıyla yeniliklerine devam edecek. 

İşte o yeniliklerden bazıları; 


Starbucks;  Lezzetli, el yapımı içecekler ve mükemmel tadı olan yiyecekler. Hayatı güzelleştirmenin sırrı. Mükemmel kahve ve lezzetli bir yiyecek gününüzü harika hale getirebilir. O yüzden seçtiğiniz her şeyin en iyi kalitede olmasına dikkat ediyoruz.   

Tchibo Kahve; Benzersiz aromaları ile Cafissimo yöresel kahvelerini keşfedin! Her ülkenin kendine özgü kahve çekirdekleri ile üretilen Tchibo  kahve çeşitleriyle Her fincanda kaliteli kahve içmenin keyfini sürün! Birçok ürün seçeneği ile her damak tadına uygun kahve çeşitleri sizleri bekliyor.    

La Lorraine Türkiye, sizlere şeflerin damak tadına uygun leziz ürünler ve ekmekler sunuyor. Hamurumuzdaki tutku ve 77 senelik unlu mamuller uzmanlığımızla, gerçek tat ve kaliteyi sofranıza taşıyoruz.

Çiftçilere yakın olarak her zaman en kaliteli malzemeleri seçiyoruz. Ürünlerimizdeki tazelik ve yüksek kalite işte buradan geliyor. Tüketicimize her zaman her yerde aynı görüntü, koku ve tat kalitesini sunuyoruz.

Türkiye’de hergün 5 milyon ekmek israf edilmekte. La Lorraine olarak Bake Off teknolojimiz sayesinde satış ve servis noktalarına donuk gelen ve sadece ihtiyaç miktarı kadar pişirilip satışa sunulan ürünlerimizle artık kaynaklı israfı önlüyoruz, Ekonomimize ve İnsanımıza Değer Katıyoruz.

Başta çocuklarımız binlerce kişi yetersiz besleniyor. La Lorraine ürünleri ihtiyaç miktarı kadar pişirildiği için raf ömrünü uzatma amaçlı katkı maddeleri kullanılmıyor ve şoklayarak dondurma işlemi sayesinde besin değeri kaybolmuyor.       
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.